Tilbage til hverdagen efter en lang sommerferie

Det sidste halve år

Her hjemme er der sket meget siden sidst. Ja på et halvt år skal der vist også ske en del🙈

Da vi kom hjem fra sommerferie afleverede Silke sutten til os. Knap 3 år gammel, men så var den væk. Det gik så nemt og helt på hendes eget initiativ. Det var en lettelse for jeg havde frygtet at det ville blive en kamp den dag vi nåede der til.

Hun går fortsat på sommerfugle stuen (mellemgruppen) hvor hun virkelig har det godt  skønne pædagoger og venner. Vi ved ikke endnu hvornår det hedder børnehave, men det gør heller ikke så meget, så længe hun har det godt.

Alfred Emil har det stadig fantastisk og er fortsat medicin fri og afsluttet på sygehuset. Efter hans sidste operation, hvor han fik fjernet polypper og lagt dræn har nætterne været nærmest fantastiske. Han droppede kort tid efter også endelig sutteflasken helt om natten. Det havde i en periode været meget svingende med ham ville meget gerne have den.

Han stor trives i hans vuggestue og lige om lidt bliver han to år! Tiden flyver jo afsted.

img_9976

Vi glæder os alle sammen til jul. Til ferie sammen hvor vi kan hygge og slappe af men også være sammen med al vores skønne familie og vores venner selvfølgelig.

Jeg har været til en enkelt prøve inden jul, som blev bestået og fra i dag kan jeg holde juleferie.

Måske jeg skulle få lidt gang i bloggen igen nu tiden er der.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage til hverdagen efter en lang sommerferie