Refluks, kolik eller noget helt andet?

Planlægning af sommerferie med to små børn

IMG_8076

Mine fødder er klar til sommerferie

Vi sidder og er ved at kigge på rejser. Jeps, vi skal sku på sommerferie i år!
Det er første gang siden vi har fået børn at vi skal ud at rejse. Vi vil ud at flyve! Ned til varmen og til et børnevenligt sted med all inclusive. Vi er ret sikre på at det er “nemmest” men to små børn under 3 år.
Vi har endnu ikke bestilt den endelige rejse (læs: “vi venter på skattepengene”), men vi har kig på både, Rhodos, Kreta og Kos.
Med børn er man også lidt afhængig af flyvetiderne! Nogle af de rejser jeg har fundet hænger simpelthen ikke sammen med to så små børn. At skulle fragte kufferter og to halv sovende børn af sted til lufthavnen for at komme med et fly kl.22 eller midnat fungerer bare ikke rigtigt. Det kan vi hvert fald ikke forestille os.

Det er jo næsten ikke til at finde rundt i alle de forskellige rejseselskaber og deres hjemmesider. Hvem skal man vælge, og hvorfor.
Hvor stor er forskellen og hvor mærker man forskellen henne når man rejser. Hvad prioriterer man frem for andet, og hvem har et hotel som tiltaler en som også passer sammen med flyvetider og afrejsedag. Heldigvis er vi ret fleksible med hensyn til afrejsedato da vi begge to har sommerferie i sådan ca 3 måneder fra studierne. Vi vil bare ikke flyve sent om aftenen og om natten.

Det kontrol menneske som jeg nu engang er, er allerede begyndt at lave lister over hvad vi mangler at få styr på, ud over at få bestilt selve rejsen.
Vi skal bla alle sammen have nye pas! (Remind me at få det gjort snart, inden alle andre også opdager at deres skal fornyes).

Jeg har lige bestilt UV badebluser hjem til begge unger fra Kidsworld, som netop nu har tilbud på de gamle modeller fra Hummel. (De passer tilfældigvis til resten af deres badetøj, og så er det jo altid rart at spare lidt penge når man har et SU budget.)

Jeg har lige været i skabene for at tjekke op på beholdningen af sommertøj.
Silke har utrolig meget, og hun er ikke vokset meget siden sidste sommer, så det er begrænset hvad hun mangler. (Hvad moderen så synes hun skal have er noget helt andet, haha.)
Sidste år købte vi to par sandaler til hende. Et par til vuggestuen og et par til “hjemme”. Lets just face it, hun brugte nærmest kun det ene par, så hun har sandaler i år. Vi har lige fundet dem frem og de passer perfekt igen i år. Så det er kun hvis jeg falder over et par som jeg slet ikke kan stå for at hun skal have nye i år. Men mon ikke vi ved hvordan det ender!

Alfred Emil er vokset en del siden sidste år. Sjovt nok når han nu kun var knap 6 mdr sidste sommer og dermed knap halvandet år i år.
Så der skal en del nyt sommertøj hjem til ham. Jeg har kig på noget forskelligt, men til drenge i hans alder er jeg mest til shorts og casual t-shirts.
H&M har en del søde almindelige shorts. Så nu skal jeg bare have fundet t-shirts og andet tilbehør.
Han skal også have sandaler, men jeg tør simpelthen ikke købe nogle før vi kommer lidt tættere på.

Ligeledes er jeg ved at kigge på klapvogne som er til at have med ud at rejse. Det skal være en god klapvogn, som er god for barnet, men som heller ikke nødvendigvis koster 4000kr.

Jeg tænker også at underholdning til flyveturen er et must! 3-4 timer i en flyvemaskine er sikkert ret lang tid både for børnene men også for mor og far hvis de keder sig alt for meget. Det bliver ikke noget problem at pakke en taske med underholdning til Silke på 2,8 år til den tid, men Alfred Emil derimod er straks værre. En dreng på ca halvandet år som bare vil renden rundt. Puha.. Lad os håbe at han er ekstra træt den dag vi skal flyve.

Så mangler vi jo bare alt det til os selv!
Jeg har ikke købt en bikini siden FØR jeg fik 2 børn! Så det er nok pt en smule urealistisk at tro jeg kan hoppe i dem som ligger i skabet. Det er som om de små bryster jeg havde inden jeg fik børn, er blevet endnu mindre!
Shorts ejer jeg da nogle par af, som jeg rent faktisk kan passe! haha. Det samme med kjoler, så det går ikke helt galt.
Manden skal have lidt af hvert tror jeg. Han mangler både sandaler, shorts, kortærmede skjorter og t-shirts.

Sikke mange ting der skal være styr på inden man kommer til selve ferien. Men jeg er overbevist om at det bliver en fantastisk oplevelse for os alle.
Jeg glæder mig som et lille barn.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Refluks, kolik eller noget helt andet?