Sommerferie og ny opereret

Tilbage til hverdagen efter en lang sommerferie

Nu har den sidste uge stået på “hverdag” igen.
Vores store pige har haft den første uge i mellemgruppen i vuggestuen. (Et stop for børnehave). Det er gået over al forventning. Hun har haft en fantastisk uge. Vi havde ellers regnet med at det kunne blive en lidt hård opstart efter 3 uger hjemme. I vores sommerferie har hun smidt bleen om natten også, så nu er hun altså helt blefri i en alder af knap 3 år. (3 år til oktober). Hun har også sløjfet middagsluren helt, og har holdt ved efter opstart i institution igen.

Vores søn har også haft en god første uge tilbage i vuggestuen igen. Vi bøvler stadig lidt om natten. Sagen er jo den at han stadig får en flaske at sove på, og efter han er blevet medicinfri får han også lidt et par gange om natten. Det er som om han lige skal have lidt for at dulme lidt sure opstød, og så sover han igen. Men ærligt så kan vi ikke helt finde ud af om det faktisk er derfor han vil have den eller fordi det bare er blevet en vane. Jeg hælder måske lidt til en blanding. Vi har forsøgt at udskifte den med en tår vand i stedet for, men han bliver stiktosset og skriger i flere timer. Vi vil rigtig gerne prøve at vænne af med natflasken, men det tyder på at blive en hård kamp. Vi har de sidste 4 nætter kunne nøjes med en enkelt lille tår omkring midnat, og en enkelt nat har han sovet helt uden afbrydelser. Vi fortsætter kampen!
Han snorker og hoster ikke så meget mere efter hans operation, og det giver ham måske også lidt mere ro.

Jeg selv har lige en enkelt ferieuge tilbage før jeg starter igen mandag den 29 august.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferie og ny opereret