Følger af refluks

Sommerferie på Rhodos

Øens historie
Rhodos – Solgudens Ø
Solen skinner i gennemsnit 300 dage om året på Rhodos.
Rhodos kaldes Solgudens Ø fordi solguden Helios, ifølge mytologien, fik Rhodos foræret i gave af overguden Zeus, da han trak sig tilbage.
Rhodos blev oprindeligt koloniseret af minoerne fra Kreta. Siden blev øen besat af både grækere, italienere, tyrkere og under anden verdenskrig også af tyskere. I 1948 blev Rhodos formelt genforenet med Grækenland efter mere end 2000 års adskillelse.

1,5 mio. turister besøger årligt øen. Rhodos har en kyststrækning på 220km, og er samtidig præget af både bjerge og fine sandstrande.

Oceanis Hotel hvor vi skal bo. :)

Oceanis Hotel hvor vi skal bo. 🙂

Hvad er vigtigt for os på en ferie
I år er første gang vi skal på ferie efter vi har fået børn.
For os har det været vigtigt at vælge et børnevenligt sted, samt at gøre det “så nemt som muligt”. Med det har vi tænkt at All-inclusive må være indbegrebet af det. Så er vi ikke afhængig af at skulle forlade poolen eller stranden i længere tid, for at hoppe i tøjet og gå ind til nærmeste cafe eller restaurant.

Vi skal selvfølgelig en tur ind til Rhodos by og shoppe og have enten en frokost eller en gang aftensmad. Denne hygge og fornøjelse lader vi ikke passere forbi. For selvfølgelig skal vi se hvad byen har at byde på!

Åh nej! hvad mangler vi?
Ja faktisk mangler vi ret mange ting har jeg opdaget.
Først skal vi lige huske alle 4 at have lavet nye pas! Ellers kommer vi vist i problemer i lufthaven, haha.
Nå men jeg har lige bestilt ny klapvogn, for vi har kun vores dobbeltvogn, men den er ikke til at slæbe med i flyet. Planen er derfor kun at tage en klapvogn med og så tager vi vores bæresele med også. Så håber vi det går! Men den står primært på afslapning, og et par små ture, så jeg er positiv.
Der udover har jeg allerede været i gang med den helt store shopping til sommergarderoben. Til børnene selvfølgelig! Jeg selv kommer altid i sidste række. Men jeg når det nok. Vi skal først af sted i uge 26.  (Ej jeg har da købt sandaler :P)

Primært Alfred Emil mangler sommertøj. Så jeg har været på tilbuds shopping! Det meste af hans sommertøj har jeg faktisk købt på tilbud, men ikke alt selvfølgelig. Kidsworld har rigtig mange gode tilbud på forskellige mærker lige nu! Ud over det har jeg været et smut forbi H&M, og fundet nogle ting til både Alfred Emil og Silke. Jeg har fundet den sødeste sommer buksedragt (med shorts og stropper), og nogle super fint skjorter til Alfred Emil.

I dag har jeg lige været på shopping efter sandaler til dem begge, og det blev en succes! Så de er også i hus nu. Nu mangler manden blot et par, noget sommertøj og jeg selv mangler bla. en ny bikini mm.

Fik jeg sagt at jeg glæder mig som et lille barn? 😀

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Følger af refluks