En forældres værste mareridt

Kontrol hos ørelægen

Kontroltid
I dag har vi været ved ørelægen med begge børn. Silke skulle til hendes almindelige kontrol som hun går til hver tredje måned, og Alfred Emil skulle til kontrol som man skal ca 3 måneder efter man har fået lagt dræn.
Det er godt nok næsten 5 måneder siden han fik lagt dræn, så vi er lidt forsinket af sted.

Alfred har jo alligevel været ramt af mellemørebetændelse selv efter han har fået lagt dræn. Han har haft mellemørebetændelse to gange inden for 14 dage.

Han har haft lidt flere dage på det sidste hvor han har virket lidt små irriteret når han er blevet lagt til at sove. Men slet ikke noget i forhold til hvad vi har været vant til. Men jeg har dog alligevel overvejet om alt var som det skulle være med ørene, og alligevel har jeg kastet tanken væk igen.

Da Silke havde dræn i  lå de lidt over et år. Så jeg har egentlig ikke tænkt tanken at de kunne være faldet ud på Alfred Emil. Men desværre er drænet på hans ene øre allerede faldet ud, og han har igen væske på øret. Det andet øre så dog fint ud og drænet lå på sin plads. Så vi skal til kontrol igen om en månede, men vi kan godt forberede os på at han skal have lagt dræn igen. Men hellere det end at han skal have ondt i ørene igen.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En forældres værste mareridt