Refluksmedicinen

Medicin fri!!

Jeg har simpelthen haft så meget om ørene den seneste måned og derfor har jeg slet heller ikke været på bloggen! Det beklager jeg meget, men nu er jeg tilbage igen.

Jeg har netop lige overstået min første eksamen på læreruddannelsen, og har nu sommerferie de næste knap tre måneder!

Alfred Emil er blevet medicin fri! Vi gik for 3 uger siden i gang med udtrapning igen, og de sidste 14 dage har han slet ikke fået hans medicin! Det er fantastisk, og han har det godt!

Han bøvler med ørene igen, og vi skal på sygehuset fredag for at få en tid til dræn igen! Det er en længere historie, men han skulle have dem lagt i onsdags. Det måtte så aflyses fordi ørelægens narkoselæge ikke ville bedøve ham, på baggrund af hans refluks.

Så nu venter vi på sygehuset har en tid. Vi når det nok ikke inden vi skal på sommerferie nu! øv bøv. Men sikkerhed frem for alt!

2

  • Burcin

    må jeg spørge hvilken medicin Alfred fik? Står nemlig i samme situation og lægerne bliver ved med At vifte os af med alt muligt andet. Nu er min tålmodighed beugt op, og føler jeg he forsøgt alt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mia

      Øv hvor er det træls! Det sker desværre bare så ofte, at lægerne afviser en, og ikke tror på det man som forældre er ret sikker på. Alfred fik det der hedder Omprezol, som er en lille pille, vi skulle dele på midten og så hælde medicinen ud på en ske og give med en skefuld mad. Han var jo knap et år inden han blev medicineret, ellers synes jeg ofte folk siger at de mindre børn for Nexium som er noget man kan blande i en flaske og børnene så drikker.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Refluksmedicinen